#874072 by honey lamb
29 May 2014, 22:40
No
#874092 by Neil
30 May 2014, 07:20
I did have one yesterday afternoon, but it's been fine since, hopefully just a small blip.
#874124 by Hull
30 May 2014, 12:44
I have had several so far today, it seems to be when swiping/clicking back from any particular topic back to the Active Topics page, if I scroll back to the top and click View Active Topics it works just fine.
#874128 by Neil
30 May 2014, 13:11
I've just had another one - will make Pete aware.
#874160 by Pete
30 May 2014, 17:21
Can you post the error here and I'll take a look
#874206 by Pete
31 May 2014, 09:50
Ok, my assumption (given the error type and the fact it only happens from time to time) is it's a 'too many connections' error which happens at busy times when the forum script can't get a response from the database. I suspect it may be down to Google & Bing bots' insatiable desire to index the site constantly. Looking at the logs, they're both using more resources than actual users! I'll look into ways I can reduce their visiting speed. In the meantime, if you get the error, leave it a minute and try again.

Pete
#874207 by chumba
31 May 2014, 10:42
Pete wrote:Ok, my assumption (given the error type and the fact it only happens from time to time) is it's a 'too many connections' error which happens at busy times when the forum script can't get a response from the database. I suspect it may be down to Google & Bing bots' insatiable desire to index the site constantly. Looking at the logs, they're both using more resources than actual users! I'll look into ways I can reduce their visiting speed. In the meantime, if you get the error, leave it a minute and try again.

Pete



What Pete said - I agree :D
Virgin Atlantic

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

Itinerary Calendar